HAPPY STONE

Heb je een steen gevonden?

Kijk in de galerij en je ziet wanneer jouw steen is gemaakt.

Zo ongeveer drie jaar geleden vond ik mijn eerste ‘happy stone’. Het was bij de Oostvaardersplassen, tijdens een mooie zomerwandeling. Hij lag bovenop een paaltje: een vrolijk beplakte steen die mij middels een briefje op de achterkant uitnodigde hem mee te nemen of ergens anders weer te laten zwerven. Ik nam de steen mee en legde hem ongeveer een kilometer verderop weer neer.

GELUKSMOMENTJE

Natuurlijk had ik deze ‘happy stone’ mee naar huis kunnen nemen, maar ik had de glimlach al geoogst en besloot dat dat genoeg was. Ik had hem goed in het zicht op een picknicktafel achtergelaten, in de hoop dat de wandelaars die enkele tientallen meters achter ons liepen daar zouden pauzeren.

En inderdaad, met een korte blik over mijn schouder kon ik nog net hun reactie zien: een lach bij het oprapen van de steen. Met recht een ‘happy stone’ dus. Wie weet hoeveel voorbijgangers een kort geluksmomentje hadden dankzij de maker van deze ene kleurige steen?

TIJD VOOR POSITIVITEIT

Hoe leuk ik het initiatief ook vond, het verhaal kreeg bij mijzelf geen vervolg. Om eerlijk te zijn dacht ik tot voor kort zelfs nooit meer terug aan die steen. Wel zag ik nogal eens het stenen beschilderen als andermans hobby voorbijkomen, maar dat ontbrandde geen enthousiasme in mijn eigen creatieve brein.

Inmiddels (we schrijven maart 2021) zijn het andere tijden. De negatieve berichten vliegen ons om de oren. Ik hoor steeds meer mensen, die altijd krachtig in het leven stonden, die zich met grote regelmaat neerslachtig voelen. De gevolgen en de beperkingen van de pandemie zijn voor velen steeds lastiger te verkroppen, of richten zelfs schade aan. Een beetje vrolijkheid en positiviteit is dus best welkom.

DE HAPPY STONE OP HERKANSING

Via de Facebookgroep van Nieuwegein zag ik een andere, net geopende Facebookgroep voorbij komen: Happy Stone NG. Dit keer sloeg de vonk wel over.

Met de gedachte aan mijn eigen glimlach bij het vinden van de steen destijds in de Oostvaardersplassen, bedacht ik dat het misschien zo gek nog niet was om een paar vrolijke stenen de wereld in te slingeren. En zo geschiedde. Tijdens mijn wandelingen neem ik al jarenlang regelmatig stenen mee, meestal vanwege hun opmerkelijke vorm. Eindelijk krijgen ze een bestemming: ze worden ‘happy stones’ (ook wel kindness rocks genaamd)!

Mogelijk ben je op dit blog beland omdat je zo’n ‘happy stone’ hebt gevonden.

LEUK HOOR, EN NU?

Als je inderdaad zo’n steen hebt bemachtigd, zou ik het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat, om de reis van de stenen te kunnen volgen. Welke steen heb je? Waar vond je hem? Ga je hem houden of weer laten zwerven? Laat het me weten in het veld hieronder.

En wat verder? Eigenlijk niets. In principe is de steen voor jou. Heb je hem niet nodig, dan kun je hem weer laten zwerven voor de volgende vinder. Je kunt je ook aanmelden op de Facebookgroep om andermans stenen te bewonderen en/of zelf stenen gaan maken.

Update 26 maart: Inmiddels maak ik voornamelijk portretten van muzikanten op steen met de tekst ‘You Rock’. De populariteit deze stenen, is niet onopgemerkt gebleven. Gisteren werd ik benaderd door een journalist van RTV Utrecht met de vraag of ik wat wilde vertellen over de Happy Stones, met onderstaand artikel tot gevolg.

Grijp je steeds mis of wil je graag een gepersonaliseerd exemplaar? Dat kan, klik op de oranje button voor meer informatie.

ZELF EEN HAPPY STONE MAKEN

Ben je net zoals ik enthousiast geworden? Je hebt niet veel materialen nodig om je eigen ‘happy stones’ te maken. De steen die ik destijds vond, was beplakt met een servet, maar je kunt het ook – net als ik – zelf beschilderen.

Verschillende soorten en maten, voornamelijk met Posca-markers beschilderd.

Ik heb voor sommige stenen een ondergrond gemaakt van (goedkope) acrylverf. Op sommige stenen bedekte ik het hele oppervlak, op andere stenen schilderde ik (bijvoorbeeld) alleen een hart. De kleine details bracht ik aan met POSCA. Deze markers zijn vrij prijzig (en goedkoper dan bij deze webshop heb ik ze nog niet gevonden), maar als je de smaak te pakken hebt, zijn ze de investering waard.

Je hebt ze in verschillende diktes. Voor het inkleuren heb ik de dikkere en middelmaat markers en voor de kleine details gebruik ik de exemplaren van 0.7 mm, deze heb je als pen en als marker met bullet point. Persoonlijk vind ik de pen het fijnst. Er zijn overigens ook goedkopere acrylstiften te koop, die een prima alternatief zijn voor POSCA, zeker voor het inkleuren van wat grotere oppervlakken. Voor het gedetailleerde werk gebruik ik persoonlijk toch het liefst de fijnpuntige POSCA.

Is de steen naar je zin? Als de verf goed droog is kun je hem het best aflakken. Ook hiervoor gebruik ik de goedkoopste lak (acryl vernis) die ik kan vinden. De vloeibare vernis op waterbasis is het fijnst. Deze kwast je op de steen. Spray kan ook, maar wil nog wel eens vlekken en is bovendien ongezond en slechter voor het milieu.

En dan laten zwerven maar! Pas op: het is zeer verslavend.


Benieuwd wanneer de door jou gevonden steen is gemaakt? Kijk in de galerij voor het complete overzicht.

Let op: als je reageert verschijnt je reactie pas na een paar uur. Dit is een beveiliging om spam te voorkomen.

98 reacties op “HAPPY STONE”

 1. Laura schreef:

  Na een tip op Facebook vond ik een hele mooie: ‘you inspire’ steen met Nelson Mandela erop. Een echte Yukiko. Deze steen ga ik houden, het maakt me blij en hij is prachtig. Bedankt Yukiko!

 2. Elsbeth schreef:

  Wat een geweldige steen hebben wij gevonden. Mijn dochter is gek van Maan en yukiko heeft hier als verrassing een steen van gemaakt. We hebben deze steen gevonden in Nieuwegein (wijk Doorslag). Echt super bedankt, we hebben hier een hele blije tiener! Ik ga het onthouden, want zie dat je de stenen ook op bestelling maakt. Lijkt mij een origineel cadeautje.

  1. Yukiko schreef:

   Bedankt voor je reactie, Elsbeth. Leuk, ik zie eventuele bestellingen graag tegemoet!

 3. Angelique Reiniers schreef:

  Vandaag vond onze dochter bij kasteel de Haar de steen van Emma Watson. Ze is een echte Harry Potter fan, dus ze was helemaal blij. De steen is mee genomen naar Limburg, waar ze een mooi plekje gaat uitzoeken om hem weer door te geven.

  1. Yukiko schreef:

   Wat leuk, bedankt ook voor het melden! Ze mag hem als ze fan is natuurlijk ook gewoon houden 🙂

 4. arjan de kleijn schreef:

  3431 nu in Hulten bij Tilburg.

  1. Yukiko schreef:

   Leuk, welke steen heb je gevonden?

  2. Yukiko schreef:

   3431 is de postcode, geen steennummer o.i.d. 😉

 5. Rooie Arie schreef:

  Zo leuk de steen die je maakte met mijn hoofd erop! Ik vond hem vanavond toen het al donker was maar ik nog niet naar binnen wilde vanwege de prachtige avond! Dank je wel, ik wil hem graag houden! Groetjes, Rooie Arie.

  1. Yukiko schreef:

   Dankjewel voor je reactie! Natuurlijk mag je hem houden, heb hem niet voor niets in je tuin gelegd 🙂

 6. Bernie Groenestein schreef:

  Ik hen vandaag een erg mooie steen van jouw gevonden in het Nationale park de Grote Peel. De steen is een pareltje om te vinden en ik was verbaast om hem zo maar op een bankje tegen te komen. Hij is mee genomen naar huis om even te bewonderen en zal hem zeker weer ergens anders achter laten tijdens een van mijn wandelingen ik denk ergens in de duinen van Castricum De afbeelding is de man met rode hoed gemaakt op 08-05-2021

  1. Yukiko schreef:

   Hoi, wat leuk Bernie, je hebt de zanger van Drukwerk gevonden! Leuk dat hij verder gaat zwerven in Castricum 🙂

 7. Sandrabooi schreef:

  Mooi steen gevonden rihanna kunstig
  Gevond in omgeveving zuidwolde

  1. Yukiko schreef:

   Leuk dat je de steen meldt! Bedankt voor het delen.

 8. Niels den Adel schreef:

  Hoi Yukiko,

  Wij hebben op de Utrechtse heuveleug een happy stone gevonden van Rag’n’ Bone man. Ontzettend leuk, hij is erg mooi!

  We houden hem even, en leggen hem binnenkort weer neer in Heiloo in Noord Holland!

  1. Yukiko schreef:

   Bedankt voor je reactie! Leuk dat hij straks weer verder zwerft.

 9. Sandra schreef:

  Me dochter v 10 heeft een steen gevonden wauw wat is ze blij ze houd hem nog ff
  Robert smith you rock !
  Achter een verkeers bord

  1. Yukiko schreef:

   Ah wat leuk!! Bedankt voor je reactie. Ben benieuwd of ze de muziek ook kent. Sommige nummers vond ik als tien-jarige al te gek!

 10. Mike schreef:

  Vanavond met de kids de Simon en Garfunkel steen gevonden! Super leuk!

  1. Yukiko schreef:

   Wat leuk, die zwerft al een tijdje! Gaan jullie hem houden, of zwerft hij verder?

 11. EH schreef:

  Vanmiddag de stenen gevonden van Acda en De Munnik bij mij in fokkesteeg Noord. Superleuk concept. Ik denk dat ik ze ook een tijdje even hou en dan weer door geef. Ze zien er te gaaf uit om meteen weer ergens anders neer te leggen.

  1. Yukiko schreef:

   Leuk! En dankjewel voor het compliment.

 12. Niek Wolters schreef:

  Wow, vanmiddag in Huis de Geer in Nieuwegein maar liefst drie happy stones uit de You Rock-reeks gevonden: Joni Mitchell, Beyoncé & Bono! De teller staat nu op 7 van deze mooie mini schilderijtjes! Als kind verzamelde ik ook al van alles en nog wat, ik ben het nog niet verleerd! Dank, Yukiko!

  1. Yukiko schreef:

   Haha, je doet wel echt je best ervoor moet ik zeggen. Maar vanaf nu maar geen hints meer waar ik mijn ronde doe. Dan blijft er nog wat over voor de rest van Nieuwegein. En wie weet ook nog wel eens bij jou in de buurt, daar lopen we wel wekelijks. Dus blijven opletten waar je loopt!

 13. Niek Wolters schreef:

  In ruim 1 week tijd vier happy stones uit de serie You Rock gevonden, het was een happy week! Vandaag lag Billy Idol mij al op enige afstand toe te lachen vanaf een hoek op een bankje in Zuilen! Dit is verslavend… Ik maak extra ommetjes, bedankt daarvoor Yukiko!

  1. Yukiko schreef:

   Haha extra frisse lucht kan nooit kwaad natuurlijk!

 14. Roland van Apeldoorn schreef:

  Vanavond de ‘Little Richard’ steen gevonden bij de appartementen aan de Buxtehudelaan. Hele mooie! Ik hou hem even en leg hem later weer ergens neer… wat een mooi initiatief is dit. Zorgt voor een geluksmomentje in deze vreselijke tijd…

  1. Yukiko schreef:

   Eerst rocken en dan weer laten rollen dus 😉 bedankt voor je reactie!

 15. Niek Wolters schreef:

  P!nk was vetrokken naar Utrecht (Fort aan de Klop), maar ik heb haar vandaag weer teruggebracht naar Nieuwegein! Mijn derde vondst uit jouw prachtige serie You Rock! “Spaar ze allemaal!”, schreef je op Facebook: nou, ik doe mijn best! Wederom bedankt, Yukiko! Op naar de volgende…

  1. Yukiko schreef:

   Fijn voor jou dat veel mensen ze toch weer laten zwerven, wie weet heb je geluk!

  2. Ljubisa schreef:

   Hellooo
   I’am a truck drver from Macedonia and today l faund beautifull stone near cityplaza in Neuwegein NL.Stone go to Macednia!!!l show stone to my dughter who is 6 y.o and she is very happy.thx 🙂

   1. Yukiko schreef:

    Thank you for sharing! Which stone?

 16. Bianca schreef:

  Wij hebben gisteren de prachtige steen met Ray Charles erop gevonden in een boom in Batau Noord. Heel leuk om zo’n mooie steen te vinden! We houden hem nog even om van te genieten!

  1. Yukiko schreef:

   En geniet ook van zijn muziek! Leuk dat je een reactie achterlaat 🙂

 17. Darwi schreef:

  Leonard Cohen werd gevonden door mijn dochtertje van 2 bij de honswijkerplas. Wat een gave steen. We gaan hem samen weer ergens anders neerleggen!

  1. Yukiko schreef:

   Leuk! dankjewel voor de reactie. Ik ben benieuwd of hij elders weer op gaat duiken.

 18. Niek Wolters schreef:

  Net voor de avondklok inging heb ik George Kooymans van straat verwijderd! Weer zo’n mooie uit de You Rock-reeks. Golden Earring is onlangs gestopt vanwege de ziekte van George. Daarom heeft dit prachtige kunstwerkje voor mij extra betekenis! Wederom zeer bedankt, Yukiko!

  1. Yukiko schreef:

   Bedankt voor je reactie 🙂

 19. Marion schreef:

  Lieve Yukiko, vandaag een grote verrassing gevonden. Mijn grote idool, Van Morrison. Ik volg hem al 55 jaar. En nu heb ik hen, prachtig geschilderd, op een steentje. Hartelijk dank. Deze gaat niet zwerven, krijg ik niet over mijn hart.

  1. Yukiko schreef:

   Wat lief dat je een reactie achterlaat! Hij is je van harte gegund!

 20. Jacqueline Zondag schreef:

  Hoi vandaag de groene steen gevonden in park Oudegein die je 21 maart gemaakt hebt . Echt supermooi . Ik ga er eerst zelf van genieten en aan andere laten zien en dan als het tijd is laat ik hem weer verder zwerven . Bedankt voor mijn happy moment toen ik hem zag . Jacqueline

  1. Yukiko schreef:

   Leuk! Je hebt Eddie Vedder gevonden.

 21. Yvonne schreef:

  Een variatie op Valerie, van Amy Winehouse

  Well, sometimes I go out by myself
  And I look across the Kokkebogerd
  And I think of all the things of what you’re doing
  In my head you paint a Happy Stone

  Since I’ve come home
  Well, you learned me a good less
  And I miss your lovely smile
  And the way you like to dress
  Oh, won’t you come on over?
  Let’s make some more stones to go
  I love your arty work, Yukiko!

  1. Yukiko schreef:

   Supermooie ode, dankjewel!!

 22. Klaaske schreef:

  Vandaag ‘mijn’ happy stone gevonden met Takkie erop (Batau-Noord, de weides). Alhoewel ik m graag zou willen houden, laat ik m los in Nieuwegein.

  1. Yukiko schreef:

   Hoi, Takkie is niet door mij gemaakt, maar door iemand anders van de Facebookgroep Happy Stone NG (Nieuwegein)!

 23. Marga schreef:

  Hallo, vond net je steen van 21 maart 2021 van Michael Jackson in het park Oudegein in Nieuwegein
  Was zeer verrast, ik had het toevallig n week geleden op tv gezien.
  Wij lopen wekelijks met het Buddyhuis van het Antonius Ziekenhuis met (ex) borstkanker patienten. A.s. woensdag ga ik he ga ik hem in het Maxima park weer neerleggen zodat n ander hier ook van kan genieten. Leuk idee.
  Gr. Marga de Bie

  1. Yukiko schreef:

   Wat leuk dat hij naar Utrecht verkast! bedankt voor je reactie.

 24. anja schreef:

  Hoi vond net je mooie happy stone met be kind op de Mondriaanlaan leuk om dat op zondagmorgen te vinden.
  Heb hem wel mee naar huis genomen ook om hem aan mijn man te laten zien.
  Dank je wel !
  Mooie stenen maak je .

  1. Yukiko schreef:

   Die met die vogeltjes? Bedankt voor je reactie, veel plezier ermee!

 25. Niek Wolters schreef:

  Vanmorgen extra vroeg opgestaan op zoek naar de stenen van de ‘You Rock-serie’. En yes, mijn allereerste Happy Stone gevonden: Bob Marley! Tegen een prachtige boom in Doorslag. Echt een jubelmomentje toen ik ‘m zag! Dankjewel, Yukiko

  1. Yukiko schreef:

   Graag gedaan Niek!

 26. Vanessa schreef:

  Vanmorgen tijdens mijn wandeling jouw Engel gevonden! Wat is hij mooi! Ook jouw verhaal gelezen over deze steen, dat maakt de steen nog indrukwekkender. Dank je!

  1. Yukiko schreef:

   Ah, de tweede dus die je hebt gevonden van mijn hand? Ga je hem houden of zwerft deze weer verder?

   1. Vanessa schreef:

    Ja klopt! Toen mijn kinderen thuis kwamen van school, waren ze gelijk zo gefascineerd door jouw steen. Hij blijft nog even bij ons!

    1. Yukiko schreef:

     Mooi om te horen!

 27. Maria schreef:

  Beste Yukiko
  Vanmiddag in Park Oudegein je Holly Hobbie-steen gevonden. Wat mooi is-ie! ❤
  Ik ga hem morgen verder laten zwerven. Zal hem achterlaten op het Zoddenpad bij Tienhoven.

  1. Yukiko schreef:

   Wat leuk! Holly Hobbie gaat op reis dus, dankjewel voor je berichtje.

  2. Paul schreef:

   De Hollyhoby steen vandaag door mijn dochter Emily gevonden op het genoemde pad.Ze vindt hem schitterend. We hebben de steen even meegenomen maar zullen haar verder laten reizen in Maarssen.

   1. Yukiko schreef:

    Leuk, Holly Hobbie maakt een mooie reis dus!

 28. Denise en Mireille schreef:

  Hoi ik en een vriendin hebben vandaag een happy stone gevonden in Nieuwegein. De steen met you are a star en dan een ster erop. Super leuk, maakte onze dag nog beter. We houden hem een tijdje en dan zullen we hem weer laten zwerven. Dankje voor het super leuke initiatief

  1. Yukiko schreef:

   Leuk dat je een reactie achterlaat! Dankjewel.

 29. Andy schreef:

  Hey Yukiko,
  Het is geen toeval dat ik je steentje vond. Volgens vrienden zou ik snel liefde vinden. Een dag later vond ik jou “Love” steentje. Het steentje blijft bij mij tot ik het kan vervangen. Dank voor een traan en een lach.

  1. Yukiko schreef:

   Wat een mooi staaltje synchroniciteit, Andy. Dat moet wel geluk brengen!

 30. Patricia schreef:

  Hoi Yukiko, ik heb een prachtig klein steentje van je gevonden met bloemetjes en dw tekst houd moed. Ik laat hem een paar weken in mijn jaszak zitten omdat ik steun heb aan de tekst en dan laat ik hem weer verder zwerven. Dank je wel!

  1. Yukiko schreef:

   Aah wat mooi dat je er steun aan hebt. Ik zet op sommige steentjes met veel plek ‘deze steen vond jou!’. Die jij hebt gevonden was toevallig een heel kleintje, maar die tekst moet je er dan maar bij denken.

   1. Gerda schreef:

    Hallo Yukiko de steen van 12 maart vond ik dezelfde dag op een muurtje bij de Richterslaan. Ik vind hem prachtig gemaakt en voorlopig ligt hij bij mij op de vensterbank. Dankjewel!

    1. Yukiko schreef:

     Wat leuk! veel plezier ermee.

 31. arjan de kleijn schreef:

  Ik heb er één van 10 maart gevonden in Zeist. (3431)Wat een leuk initiatief. We laten hem verder zwerven vanuit Tilburg

  1. Yukiko schreef:

   Wat leuk Arjan, dat wordt een echte reis!

 32. Mila schreef:

  8.4 3431
  Vandaag heb ik jou steen gevonden in Nieuwegein op een boom,leuk hoor,ik wil hem even houden voordat laat ik hem weer zwerfen.Ik vind hem leuk.. zo zonnetje op mijn levenspad..morgen weer dag, antwoord op mijn vraag ..zoals maak je geen zorgen ,alles komt goed..bedankt..had ik vandaag nodig.

  1. Yukiko schreef:

   Laten zwerven hoeft niet hoor, je mag hem houden! Bedankt voor het reageren, erg leuk!

 33. Monique schreef:

  Beste Yukiko,

  Vandaag hebben we jou steen met een Matrouskja erop gevonden in park kokkeboogaard.

  Mijn dochter is erg blij met de mooie
  steen.

  De steen heeft een heel avontuur beleefd. Ik begreep via Facebook dat de steen eerder is gevonden en weer verstopt.

  Ik zag de steen in een boom. Toen ik hem wou pakken viel de steen in de boom. Gelukkig was de boom hol en kon ik de steen er weer gemakkelijk aan de onderkant van de boom uithalen.

  1. Yukiko schreef:

   Inderdaad een heel avontuur haha, leuk! Bedankt voor de reactie.

 34. Vanessa schreef:

  Hi,
  Vandaag jouw steen met rood wit hart gevonden aan de Nedereindse weg. Wat is hij mooi! Wij houden hem nog even voordat hij verder mag zwerven. Bedankt voor een glimlach moment vandaag!
  Groetjes,
  Vanessa

  1. Yukiko schreef:

   Die heeft er nog best een paar dagen gelegen! In het raam van de oude kringloop haha.

 35. Samantha schreef:

  Hoihoi
  We hebben een hele mooie steen van jou mogen vinden. Ben er erg blij mee. Deze steen blijft nog even in ons bezit. Staat een mooie tekst op namelijk die me erg aanspreekt.

  1. Yukiko schreef:

   Leuk, welke steen heb je? En houden mag hoor, ze hoeven niet op reis. Als de steen bij je hoort, dan heb je hem niet voor niets gevonden!

 36. Yvonne schreef:

  Lieve Yukiko,
  Wat leuk om te lezen hoeveel blijdschap je al verspreid hebt. Het is super aanstekelijk.
  Ik heb een steen gevonden, ik laat ‘m binnenkort weer verder zwerven. Ik ben ondertussen zelf ook druk aan het steentjes schilderen, je werken op Facebook hebben me aardig geïnspireerd. Ik geniet ervan!

  1. Yukiko schreef:

   Aah lief!! Ben benieuwd waar je het steentje weer vrijlaat.

 37. Sabine schreef:

  Happy stone gevonden vandaag !
  Dank je wel, laat hem verder
  Zwerven in ijsselstein

 38. Sabine schreef:

  Mooie steen gevonden bij de Dierenweide .
  Ik ga hem verder laten zwerven in Ijsselstein.bedankt voor de Glimlach en die van mijn Man

  1. Yukiko schreef:

   Erg leuk dat je reageert! Dankjewel.

  2. Yukiko schreef:

   Leuk dat hij naar IJsselstein gaat!

 39. Dorte Slejfer schreef:

  Happy me. Ik vond vandaag een mooie steen van jou met een veer erop. Denk dat die voorlopig een happy-zak-steen blijft.

  1. Yukiko schreef:

   Ik hoop dat hij je geluk brengen zal !

 40. Dorte Slejfer schreef:

  Vandaag een happy stone met een veer er op. Ik hou hem even als happy-zak-steen.

 41. Wesley kreytz schreef:

  Ik heb de een gevonden in het park oudgein in Nieuwegein. Het is een hart met de text love de op .

  1. Yukiko schreef:

   Leuk Wesley! Dankjewel voor je reactie.

 42. Bobby schreef:

  Dont worry, be happy, lag al een paar dagen naar mij te lonken vanuit het doolhofje in park bokkegaard in Nieuwegein. Vandaag zoek ik een mooi nieuw plekje voor een nieuwe glimlach.

  1. Yukiko schreef:

   Aah leuk, Bobby! Bedankt voor de reactie. Deze was verstopt door mijn zoontje, wat zal hij dat leuk vinden.

  2. Lars schreef:

   Zojuist een steen van René Froger gevonden in Center Parks Limburgse Peel. 2x langs gelopen maar de derde keer toch gepakt. Wat een mooie steen en voordat die verder zal zwerven in Groningen, zal hij even in mijn kamer tentoonstelling staan.

   1. Yukiko schreef:

    Leuk dat je hem toch hebt gepakt, daar zijn de Happy Stones voor!

  3. Ik hen vandaag 16-05-0201 een erg mooie steen met het portret van Harry Slinger van jouw gevonden in het Nationale park de Grote Peel. De steen is een pareltje om te vinden en ik was verbaast om hem zo maar op een bankje tegen te komen. Hij is mee genomen naar huis om even te bewonderen en zal hem zeker weer ergens anders achter laten tijdens een van mijn wandelingen ik denk ergens in de duinen van Castricum

 43. Petra schreef:

  Hoi Yukiko, ik ben de gelukkige vinder van een happy stone van jou! De steen met het klavertje vier. Ik heb hem weer verder laten zwerven met de gedachte, mijn glimlach moment heb ik al gekregen die wil ik graag doorgeven aan iemand anders. Groetjes en bedankt voor dit moment, Petra

  1. Yukiko schreef:

   Dankjewel. Leuk dat hij verder mag zwerven!!

 44. Joyce Durksz schreef:

  Gaaf! Ik heb al sinds 1986 een happy stone. Maar die geef ik niet weg.

  1. Yukiko schreef:

   Wat leuk! En nee, dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Maar ben wel benieuwd hoe deze eruit ziet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *