MUURSCHILDERINGEN

Woon je in de regio Utrecht/Nieuwegein en wil je graag een unieke muurschildering op je (kinder-)slaapkamermuur, woonkamermuur, kantoormuur of in een andere ruimte? Ik schilder (bijna) alles, in iedere stijl, geheel naar jouw persoonlijke wensen.

EEN MUURSCHILDERING KAN VANAF 50 EURO

Voor eenvoudige muurschilderingen hanteer ik een tarief van 100 euro per vierkante meter exclusief materiaalkosten, met een minimum van 50 euro. Bij uitdagende objecten, grote oppervlakken of gedetailleerde ontwerpen is het tarief hoger, daarvoor geldt: prijs in overleg (naar moeilijkheidsgraad) en een minimum van 100 euro.

BEKNOPTE INFORMATIE

Bij muurschilderingen werk ik standaard met acrylverf van Royal Talens (AMSTERDAM). Deze is op waterbasis, geurloos en droogt snel. Er is op het gebied van muurschilderingen van alles mogelijk, maar in de meeste gevallen ga ik als volgt te werk:

 1. Er komt eerst een (kosteloos en vrijblijvend) gesprek waarin we doornemen wat de wensen voor de muurschildering zijn.
 2. Indien nodig maak ik een schets en/of plan.
 3. Ik stel een offerte op met daarbij een geschatte en variabele prijs van de materialen (dit kan uiteindelijk meer of minder worden) en een arbeidskostenprijs per vierkante meter.
  a. Voor uitdagende objecten of ingewikkelde afbeeldingen reken ik een meerprijs.
  b. In principe werk ik niet op gevaarlijke hoogtes of lastige locaties tenzij jijzelf, als opdrachtgever, de juiste veiligheids- en voorzorgsmaatregelen treft.
  c. Bij opdrachten boven 500 euro vraag ik een aanbetaling van 20%, boven de 1500 euro een aanbetaling van 50%. Zie ook de algemene voorwaarden.
 4. Na goedkeuring van de offerte prikken we een datum (of indien nodig meerdere data).
 5. Ik ga aan de slag en zorg voor blije gezichten!

EERDERE MUURSCHILDERINGEN

Ik heb in het verleden meerdere muurschilderingen gemaakt, waar ik helaas geen afbeelding meer van heb, deze ben ik pas gaan bewaren nadat ik als zelfstandige ben gaan werken. Hieronder zie je de meeste recente.

Babykamertje van Zoë

Een eenvoudig, maar leuk spoedklusje, een paar dagen voor de bevalling.

Beschilderde pilaar in theatercafé DE KOM Nieuwegein

Deze pilaar van ruim 8m² schilderde ik in theaterthema voor theatercafé DE KOM. Voor meer informatie, zie dit artikel of kijk bij yukiko.nl in de media.

Muurschildering van happy stones

Deze muurschildering was een community art project, deze happystones waren mijn bijdrage aan het geheel. Ook werkte ik samen met kattenliefhebster Marjolein Goes aan een muurschildering met poezen.

Je kunt ook voor muurschilderingen terecht bij yukiko.nl. Mail gerust voor meer informatie.

Muurschildering kinderkamer

Deze muurschildering, maakte ik, met het oog op een toekomstige verhuizing, op een enorm houtenpaneel (1.50 x 1.50 meter).

Muurschilderingen langer geleden