TE KOOP

Ben je op zoek naar betaalbare kunst, of een vrolijke afbeelding voor aan je muur? Of zoek je een uniek en origineel cadeau om weg te geven? Ik bied regelmatig werk te koop aan in diverse formaten en uitgevoerd in verschillende materialen. Als ik wat nieuws heb, dan komt het op deze pagina te staan. Is het inmiddels verkocht, dan vermeld ik dat ook.

Op zoek naar een klein cadeautje? Kijk dan in mijn stenenwinkeltje.

HOE BESTELLEN?

Wacht niet te lang, want ik bied mijn werk ook via Facebook en Instagram te koop aan, dus je bent mogelijk niet de enige geïnteresseerde.

Bestellen kan via de mail. Vermeld daarbij duidelijk welk werk je wilt kopen, ook als er op dat moment maar één exemplaar te koop is. Zowel verzending als ophalen is mogelijk. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.

OP DIT MOMENT TE KOOP

Deze kerst-/wintertekening is gemaakt met pen en kleurpotlood, op A3formaat. Zonder lijst: €45,- en met goudkleurige wissellijst €55,-. verkocht

KUNST OP MAAT

Wil je liever een gepersonaliseerde tekening of schilderij op maat of wil je dat ik een specifiek onderwerp teken? Ook dat kan. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

Bij mijn eerder gemaakte opdrachten, kun je zien wat ik zoal in opdracht voor jou kan maken. Heb je nog vragen? Mail me vrijblijvend voor extra informatie, ik antwoord in de regel binnen een werkdag.