Momenteel schrijf ik vooral in opdracht. Wil je dat ik voor jou schrijf? Klik dan op de oranje button. Wil je meer weten over het hoe en waarom ik ben gaan schrijven? Lees dan vooral verder.

YUKIKO SCHRIJFT

Kort samengevat: ik kan niet zonder schrijven. Ik schrijf al mijn hele leven: van korte verhalen en gedichten, tot simpele rijmpjes en extreem lange brieven. Mijn tekenkunst kent een geschiedenis met pieken en dalen. Mijn schrijfkunst daarentegen, is vele malen stabieler. Ik ben altijd makkelijk geweest met woorden.

Schoolopdrachten zoals zakelijke brieven, opstellen en werkstukken, werden gedurende mijn hele schoolloopbaan steevast gewaardeerd door diverse leerkrachten. Mijn lerares Nederlands deed mij ooit nog een boek cadeau dat het schrijverschap moest stimuleren.

TEKSTSCHRIJFSTER

Helaas voor deze lieve lerares, heb ik niet het literaire pad bewandeld dat zij voor mij had voorzien. Op zo hier en daar een inzending voor schrijfwedstrijden na, heb ik nog geen ambitie tot boekenschrijfster ontwikkeld.

Misschien is het voor haar een schrale troost dat ik als tekstschrijver, of eigenlijk tekstschrijfster toch van woorden mijn beroep heb gemaakt. Ik schrijf teksten en daarnaast corrigeer en redigeer ik ze voor anderen. Ben je toevallig net op zoek naar een tekstschrijver of wil je teksten nagekeken hebben? Ik ga graag voor jou aan de slag.

BLOGGEN

Hoewel ik lange tijd het lelijke woord ‘bloggen’ heb vermeden, beleef ik veel plezier aan het bijhouden van een weblog. Op enkele tussenpozen na, blog ik al sinds 2004 en sinds 2018 op deze website. Het heeft me veel opgeleverd, tot dierbare vriendschappen aan toe. Ook schrijf ik ghostblogs voor anderen. Wil je dat ik voor jou blog? Mail me je wensen en ik stel vrijblijvend een plan op of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.