TEKSTEN

GOEDE CONTENT TREKT BEZOEKERS

Meer bezoekers naar jouw website dankzij goede teksten? Content in de stijl die bij jouw onderneming past? Het is een beetje vragen naar de bekende weg; welke ondernemer wil dat niet?

Ik schrijf met plezier jouw blogs, interviews of andere (web-)teksten. Jouw input en mijn schrijftalent gaan jou helpen doelen te behalen.

PERSOONLIJKE AANPAK

Het voordeel van mij als ZZP-er ten opzichte van grotere tekstbureaus, is dat ik mijn eigen werkdag kan indelen. Zodoende maak ik altijd tijd vrij voor een uitgebreid kennismakingsgesprek en een persoonlijke aanpak van de opdracht. In dat gesprek nemen we eerst globaal jouw specifieke wensen door, zodat duidelijk wordt wat ik voor jou kan betekenen. Ik hecht daarbij veel waarde aan het leren kennen van jouw onderneming en jouw eigen inzichten.

Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

De teksten die ik voor jou schrijf, zijn een combinatie van jouw input, mijn vlotte pen, prettige woordkeus en actuele kennis van SEO.

WAAROM UITBESTEDEN?

Vind je dat je eigen schrijfwerk net niet goed genoeg is, het taalfouten bevat of dat het je teveel tijd kost? Dat is meteen het belangrijkste antwoord op de vraag waarom je het zou uitbesteden.

Misschien zijn je teksten wél correct, krijg je zelfs regelmatig complimentjes over je onderhoudende schrijfstijl. Altijd leuk om te horen natuurlijk. De tekstschrijver in mij stelt meteen kritische vragen: zijn de teksten ook kwalitatief goed genoeg? Zijn ze doel(groep)gericht geschreven? Komt je boodschap helder over? Voldoen ze aan SEO-normen? Beantwoord je een of meerdere vragen met nee, of twijfel je daarover? Het gevolg kan zijn dat je hierdoor geen bezoekers trekt, of dat ze niet overgaan tot (trans)actie. Jammer, een gemiste kans!

Gericht schrijven vraagt onderzoek en een gedegen aanpak. Ook dat is een reden om je teksten uit te besteden of in ieder geval door mij te laten corrigeren.

WELK SOORT TEKSTEN EN DIENSTEN?

 • SEO-vriendelijke teksten en andere webteksten
 • blogs
 • interviews
 • nieuwsbrieven
 • persberichten
 • mailings en (zakelijke) brieven
 • artikelen voor magazines
 • redigeren
 • corrigeren
 • schrijftips om het zelf te doen
 • al het andere op tekstgebied

KOSTEN BESPAREN

Een goede tekst kost tijd. Heb je dat genoeg en wil je graag kosten besparen? Schrijf dan zelf je teksten en laat mijn strenge blik eroverheen gaan. Ik poets jouw schrijfsels op tot teksten die hun doel niet missen. Je kiest daarbij zelf of je de teksten ook daadwerkelijk laat herschrijven, of dat je het correctiewerk via opmerkingen en schrijftips in de kantlijn ontvangt.

Ben je student? Dan krijg je van mij standaard 20% korting op het nakijken van een scriptie of belangrijke opdracht. Ik onderschep al jouw taalfouten en uiteraard blijf ik met mijn schrijvers-tengels van de inhoud af.

Mail me en ik reageer op werkdagen binnen 24 uur. Benieuwd wat het kost? Kijk op de tarievenpagina voor de actuele tarieven.