FOTOGRAFIE

FOTO’S VOOR EEN VRIENDELIJKE PRIJS

Ben je op zoek naar betaalbare fotografie? Of wil je graag passende foto’s bij de teksten die ik voor je schrijf? Naast tekenen en schrijven, fotografeer ik graag.

Ik zal het niet mooier maken dan het is. Als je een professioneel fotograaf zoekt, inclusief peperdure camera, een breed scala objectieven, bijbehorende accessoires en studio- en verlichtingssets, dan kun je beter nog even verder kijken.

Wil je mooie foto’s voor een vriendelijke prijs? Dan kan ik wellicht wat voor jou betekenen.

Met mijn kennis, vlotte blik, gedegen camera en gevoel voor verhouding en sfeer, heb je leuke foto’s voor een prettige prijs.

GEVOEL VOOR SFEER

Wat ik jou kan bieden is gevoel voor sfeer en oog voor detail en compositie, vastgelegd met een goede digitale camera. En heel belangrijk: een bijpassend prijskaartje. Dus als je een fotograaf zoekt die ook nog eens betaalbaar is, dan kan ik wellicht wat voor jou betekenen.

Via het menu vind je diverse voorbeelden van foto’s die ik heb gemaakt. Het betreft voornamelijk buitenfotografie en foto’s binnen bij goed daglicht. Binnen dat kader is bijna alles mogelijk.

GEEN VAST TARIEF

Voor fotografie hanteer ik geen vast uurloon of tarief. De prijsafspraak die ik met je maak, is afhankelijk van locatie, duur van de sessie en het aantal foto’s dat je nodig hebt.

Zoek je een fotograaf, en wil je niet de hoofdprijs betalen? Je kunt me altijd vrijblijvend mailen voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Yukiko fotografeert