FOTOGRAFIE

FOTO’S ALS ONDERDEEL VAN EEN PROJECT

Naast tekenen en schrijven, fotografeer ik graag. Met ingang van 1 januari 2023 ben ik echter niet langer meer in te huren als fotograaf. Dat wil zeggen: ik maak nog wel foto’s wanneer dit ter ondersteuning is van een tekst- of teken-/schilderopdracht. Wil je graag passende foto’s bij de teksten die ik voor je schrijf? Of wil je dat ik jou teken of schilder, maar heb je zelf geen geschikte voorbeeldfoto?

Ik zal het niet mooier maken dan het is. Als je een professioneel fotograaf zoekt, inclusief peperdure camera, een breed scala objectieven, bijbehorende accessoires en studio- en verlichtingssets, dan kun je beter nog even verder kijken.

Wil je mooie foto’s, die jouw project ondersteunen, voor een vriendelijke prijs? Dan kan ik wellicht wat voor jou betekenen.

GEVOEL VOOR SFEER

Wil je dat ik voor jou goede teksten schrijf en wil je direct bijpassend beeldmateriaal, dan kan ik wellicht wat voor jou betekenen. Dit zelfde geldt voor een goede voorbeeldfoto voor een teken- of schilderopdracht. Wat ik jou kan bieden is gevoel voor sfeer en oog voor detail en compositie, vastgelegd met een goede digitale camera. En heel belangrijk: een bijpassend prijskaartje.

Aangezien we al samenwerken, zal ik al een indruk hebben van jouw wensen. Dat maakt het nog eenvoudiger om beelden te leveren die aansluiten bij de teksten die ik al voor je maak of heb gemaakt.

Via het menu vind je diverse voorbeelden van foto’s die ik heb gemaakt. Het betreft voornamelijk buitenfotografie en foto’s binnen bij goed daglicht. Binnen dat kader is bijna alles mogelijk.

GEEN VAST TARIEF

Voor fotografie hanteer ik geen vast uurloon of tarief. De prijsafspraak die ik met je maak, is afhankelijk van locatie, duur van de sessie en het aantal foto’s dat je nodig hebt.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Yukiko fotografeert