MEEST RECENTE MUURSCHILDERINGEN

Schoolbibliotheek Montessori Basisschool De Vleugel

Voor een muurschildering in de schoolbibliotheek van Montessori-basisschool de Vleugel in Nieuwegein, mochten alle kinderen een lievelingspersonage uit hun favoriete boek kiezen.

  • Groep 1 – 2: Rupsje Nooitgenoeg, Superjuffie, Pluk van de Petteflet en Jip en Janneke*
  • Groep 3 – 4 : Bob Popcorn en Dolfje Weerwolfje
  • Groep 5 – 6: Nikki J. Maxwell (Dagboek van een Muts) en Bram Botermans (Leven van een Loser)
  • Groep 7 – 8: Krullevaar en Will (Grijze Jager)

UPDATE: Eenmaal af, blijkt dat er nog een Jip en Janneke bij moet. Dus toch nog niet helemaal af. Geen probleem, er is nog plek!

Babykamertje van Zoë

Een eenvoudig, maar leuk spoedklusje, een paar dagen voor de bevalling.

Beschilderde pilaar in theatercafé DE KOM Nieuwegein

Deze pilaar van ruim 8m² schilderde ik in theaterthema voor theatercafé DE KOM. Voor meer informatie, zie dit artikel of kijk bij yukiko.nl in de media.

EERDERE MUURSCHILDERINGEN

Ik heb in het verleden meerdere muurschilderingen gemaakt, waar ik helaas geen afbeelding meer van heb. Want deze ben ik pas gaan bewaren nadat ik als zelfstandige ben gaan werken. Hieronder zie je er nog een paar waar ik wel foto’s van heb.

Muurschildering van happy stones

Deze muurschildering was een community art project, deze happystones waren mijn bijdrage aan het geheel.

Ook werkte ik samen met kattenliefhebster Marjolein Goes aan een muurschildering met poezen. Omdat zij een straatkater (met de door Marjolein gekozen naam: Megadrop) onderdak heeft geboden en deze kater kittens had verwekt bij een andere poes, verdiende hij met zijn kroost een tekening tussen: ‘bijzondere verhalen uit Nieuwegein’ (ter ere van het 50-jarige bestaan van Nieuwegein).

Hier op de foto ontbreekt de polaroidomlijsting nog, maar dat hoorde bij het grote geheel en werd niet door mij verzorgd.

Je kunt ook voor muurschilderingen terecht bij yukiko.nl. Mail gerust voor meer informatie.

Muurschildering kinderkamer

Deze muurschildering maakte ik op een enorm houtenpaneel (1.50 x 1.50 meter). Want een paneel is makkelijk te verhuizen, ideaal als je vooraf al weet dat je geen afscheid wilt nemen van je muurschildering.

Muurschilderingen langer geleden