Algemene bestelinformatie

Naast kunstenaar ben ik (nog steeds) tekstschrijver. Voor beide diensten geldt: mail me naar info@yukiko.nl voor vragen, een (uiteraard vrijblijvende) offerte of een rechtstreekse opdracht. Of het nu gaat om een tekening, schilderij, muurschildering of een prettig leesbare tekst, mail je vragen of wensen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bestelformulier voor steenopdrachten

Er is slechts één uitzondering op bovenstaande. Voor het maken van beschilderde stenen in opdracht heb ik een bestelformulier ontwikkeld. In de praktijk is gebleken dat dit voor beide partijen erg prettig werkt. Ook als je een beschilderde steen bestelt via de mail, zal ik je alsnog doorverwijzen naar het bestelformulier, zodat ik alle informatie overzichtelijk bij elkaar heb.

Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van een bestelling horen algemene voorwaarden. Deze staan hier en onderaan iedere pagina in een verkorte, klantvriendelijke versie. De volledige versie is hier te downloaden. Ik ga ervanuit dat iedereen die een dienst van mij afneemt op de hoogte is van deze voorwaarden.