Contact

Let op: Op dit moment sta ik nog niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit doe ik pas als mijn website en (daarmee ook) diensten operationeel zijn. Wil je mij al eerder inhuren als tekenaar/illustrator, hobbyfotograaf of tekstschrijver/blogger, neem dan contact op via onderstaand e-mailadres, zodat ik mijn officiële inschrijving kan bespoedigen.

E-mailcontact

Voor vragen, opmerkingen of andere logische redenen tot contact, kun je mailen naar: info@yukiko.nl. Ik werk vanuit Nieuwegein. Voor het bezoekadres kun je mij mailen.

Telefoon of WhatsApp

Mijn telefoonnummer is eveneens via e-mail op te vragen.

Contact via Sociale Media

LinkedIn: mijn beroepsmatige levensloop. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik weinig actief ben op dit medium; wel actief genoeg om het een vermelding te geven.

Instagram

Mijn @yukiko_photography Instagramaccount

Facebook: mijn persoonlijke facebookpagina, waar je vooral veel kunt vinden wat ook op instagram of deze website te lezen is. Ik heb tevens messenger, wat handig kan zijn voor direct contact.

Instagram fotografie: Sommige foto’s lenen zich uitstekend voor een instagrambewerking, ik plaats ze de laatste jaren steeds in een drieluik in hetzelfde thema. Hier vind je uitsluitend foto’s gemaakt met mijn Panasonic DMC-GH2.

Instagram persoonlijk: Deze foto’s hebben een persoonlijk tintje, over mijn privéleven, maar ook alles wat ik op mijn weg tegenkom en mij op wat voor wijze dan ook intrigeert. Alle foto’s zijn gemaakt met mijn smartphone, die ik net als de rest van de wereld altijd bij me heb.

Instagram illustraties: Dit zijn foto’s van illustraties en schilderijen die ik heb gemaakt.