STENEN

Een voorbeeld uit de HappyStones-collectie, deze zijn niet te koop

Naast Happy Stones, die door Houten, Nieuwegein, Utrecht en omstreken (of verder) mogen zwerven, maak ik ook gepersonaliseerde stenen. Om cadeau te geven, of gewoon voor jezelf. Deze stenen beschilder ik aan de hand van een door jou aangeleverde afbeelding en eventueel tekst naar wens. Denk aan een mooi vakantiekiekje, een dierbare of je geliefde huisdier.

Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je jouw steen ontworpen wilt hebben. Bestellen kan via het bestelformulier. Hieronder lees je wat de mogelijkheden zijn.

SOORTEN STENEN

Beach Pebbles

Voor opdrachten gebruik ik standaard beach pebbles en rivierstenen. Deze ronde of ovale stenen geven veruit het mooiste resultaat omdat je dan echt het idee van een beschilderde kei hebt. De stenen hebben vaak kleine schoonheidsfoutjes, die benadrukken dat het om een stuk steen gaat (denk aan natuurlijke breuklijnen of barstjes).

Santorinistenen

Ook populair zijn de Griekse Santorinistenen. Deze platte, licht glinsterende stenen hebben als voordeel dat ze zo vlak en wit zijn als een vel papier, wat optimaal schilderresultaat geeft. Het effect van kunst op een natuurproduct is bij deze stenen iets minder groot.

Eigen steen of afwijkend formaat

Yara de hond vond haar eigen steen om te laten beschilderen

Je kunt ook zelf een steen aanleveren, bijvoorbeeld omdat je er een speciale herinnering aan hebt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een afwijkend formaat, dan wordt het een door mij gevonden steen, die zo goed mogelijk aan je wensen voldoet.

Je krijgt bij het aanleveren van een eigen steen €2,50 korting op de totaalprijs.

WAT KOSTEN HANDBESCHILDERDE STENEN?

Om het gemakkelijk te maken heb ik de stenen in zes categorieën ingedeeld.

De stenen zijn een natuurproduct, daarom kan ik geen exact formaat geven. De prijzen variëren zoals de stenen variëren. Eventuele butsen, deuken en scheurtjes horen bij de steen. Persoonlijk vind ik dat juist charme geven aan het eindproduct. Voor de maat hanteer ik de langste zijde.

Maat S: ca. 3-4 cm – 12,50 euro (beperkte voorraad, alleen voor kleine afbeeldingen)
Maat M:
ca. 5-7 cm – 17,50 euro (minimale grootte voor portretten)
Maat L:
ca. 8-10 cm – 22,50 euro
Maat XL: ca. 11-13 cm – 27,50 euro (beperkte voorraad)
Maat XXL: 14 cm – 16 cm (beperkte voorraad, alleen Santorini) – 32,50 euro
Maat XXXL: 17 cm of groter (beperkte voorraad, alleen Santorini) – 37,50 euro

Let op: deze tarieven gelden per 1 januari 2024

Heb je zelf een steen dan betaal je €2,50 minder. De tarieven zijn exclusief verzendkosten. Je kunt ook zelf afhalen.

Er is een wachtlijst. Bij spoedklussen betaal je 25% meer.

EEN PERSOONLIJKE STEEN BESTELLEN

Ik ga voor jou aan de slag, zodra ik alle bestelgegevens compleet heb. Bij voorkeur in dit formulier ál je wensen kenbaar maken, zodat ik alle gegevens bij elkaar heb en er niets verdwaalt in een latere e-mail of chat.

Gebruik hiervoor de oranje knop onderaan deze pagina. Let op, bij het invullen plaats je direct een bestelling. Wil je liever eerst meer informatie, gebruik dan de blauwe knop. In de meeste gevallen zal ik de steen binnen een werkdag na aanvang klaar hebben.

Tip: stuur alleen een voorbeeldfoto in van goede kwaliteit, die goed in te zoomen is. Dit verhoogt de kwaliteit van het eindresultaat.

Let op: er is een wachttijd van gemiddeld 5 weken.

spoedklussen tegen meerprijs mogelijk