STENEN

Een voorbeeld van handbeschilderde stenen.
Een voorbeeld uit de HappyStones-collectie

Naast Happy Stones, die door Nieuwegein en omstreken (of verder) mogen zwerven, maak ik ook gepersonaliseerde stenen. Om cadeau te geven, of gewoon voor jezelf. Deze stenen maak ik helemaal naar eigen smaak, met een afbeelding en eventueel tekst naar wens. Denk aan een idool, een mooi vakantiekiekje, een dierbare of je geliefde huisdier.

Hiervoor gebruik ik schone sierstenen en (tegen meerprijs) gladde ‘beach pebbles‘, die ik speciaal voor dit doeleinde heb ingekocht. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je het ontworpen wilt hebben.

Je kunt ook zelf een steen aanleveren, bijvoorbeeld omdat je er een speciale vakantieherinnering aan hebt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een afwijkend formaat, dan wordt het een door mij gevonden steen, die zo goed mogelijk aan je wensen voldoet.

WAT KOSTEN HANDBESCHILDERDE STENEN?

Voorbeelden van verschillende maat stenen
Voorbeelden

De stenen zijn een natuurproduct, daarom kan ik geen exact formaat geven. De prijzen variëren zoals de stenen variëren. Om het gemakkelijk te maken heb ik ze in drie categorieën ingedeeld. Voor de maat hanteer ik de langste zijde. Soms is een steen bijvoorbeeld heel lang, maar wel heel smal, daar pas ik de prijs op aan.

Maat A: ca. 3-4cm – 7,50 euro
Maat B:
ca. 5-6 cm – 10 euro
Maat C:
ca. 7-9 cm – 15 euro
Maat D:
ca. 10-12 cm – 20 euro (beperkte voorraad)

Heb je zelf een steen, dan betaal je €1,50 minder.
Voor een meerprijs van €2,50 krijg je een luxere steen (gladde beach pebble).

Let op: er is een wachtlijst. Bij spoedklussen betaal je 25% meer.

De tarieven zijn exclusief verzendkosten. Je kunt ook zelf komen afhalen.

JA, IK WIL EEN PERSOONLIJKE STEEN

Heb je interesse? Mail dan de volgende gegevens naar mij:

  1. Het formaat en de soort (normaal of beach pebble) steen. Wil je groter, kleiner of heb je zelf een steen, geef dat dan aan in de mail.
  2. De achtergrondkleur (kan blank blijven en alle kleuren zijn mogelijk, ook zilver of goud).
  3. Wat je erop afgebeeld wilt hebben (al dan niet met voorbeeldfoto).
  4. Eventuele korte tekst op de voorkant (bijvoorbeeld een naam of ‘sterkte’, ‘bedankt’, ‘hoera geslaagd/ een jongen/ een meisje’ etc.)
  5. Eventuele tekst op de achterkant (bijvoorbeeld een nagedachtenis, een kort gedichtje, een bedankje etc.)
  6. Standaard wordt de steen beschilderd met verfstiften. Tegen meerprijs (5 euro per half uur dat ik meer kwijt ben – reken op gemiddeld ca. twee uur/20 euro extra) is acrylverf mogelijk. Dit is gedetailleerder/natuurlijker dan met stiften, met name geschikt voor landschappen/vakantiekiekjes op steen. Kijk voor voorbeelden in de galerij van de Happy Stones of bij de voltooide opdrachten. Wil je dit? Geef dat dan aan.
  7. Welke lak je wilt: mat of glans.

Ik ga voor jou aan de slag, zodra ik alle gegevens compleet heb. In de meeste gevallen zal ik de steen binnen een werkdag na aanvang klaar hebben.

Op het moment is er een wachttijd van ca. vier weken.

spoedklussen tegen meerprijs mogelijk