Stenenwinkeltje

De meeste beschilderde stenen gaan op “zwerftocht“. Een aantal bijzondere exemplaren bied ik echter in de verkoop aan. Voor een bepaalde feestdag (daar is altijd veel vraag naar), of gewoon omdat er veel werk en plezier in zit. Wil je een steen kopen? Stuur me dan een mail (info@yukiko.nl) met de naam van de steen zoals hieronder bij de afbeelding vermeld staat – ik heb vooralsnog geen webshop-systeem.

Wacht niet te lang, want ook bij mij geldt: op=op. Grijp je toch mis? Ik maak gelukkig regelmatig nieuwe exemplaren bij, dus neem af en toe een kijkje. Ook is het mogelijk om een steen naar eigen keuze te bestellen. Stuur me in dat geval een mail met je persoonlijke wensen en ik kijk wat mogelijk is (of gebruik het bestelformulier als je al weet wat je wilt laten schilderen; let op: hiermee plaats je direct een bestelling).

Kerstthema

Iedere steen kan worden voorzien van een persoonlijke boodschap op de voorkant, achterkant en in sommige gevallen op de zijkant.

Wil je dit? Geef dat dan aan in je mail.

Sinterklaasthema


Verkooptarieven

De afmeting geldt voor de langste kant van het beschilderde oppervlak:

  • vanaf circa 3 cm – €10,-
  • vanaf circa 5 cm – €15,-
  • vanaf circa 8 cm – €20,-
  • vanaf circa 11 cm – €25,-

Verzendkosten €6,95 (een enkele steen past in een brievenbuspakketje van €4,15) – ophalen is mogelijk (in Houten). Deze verzendtarieven gelden t/m 31 december 2023