STEUN OEKRAÏNE

Toevoeging 1 april 2022: deze actie heeft 500 euro opgebracht en is inmiddels afgelopen!

De berichten vanuit Oekraïne zijn verontrustend en schrijnend, maar niemand heeft wat aan enkel medelijden. Daarom maak ik de hele maand maart geen gratis zwervende ‘happystones‘. In plaats daarvan maak ik stenen voor Oekraïne. Ik begrijp ook wel dat zij geen enkele steun aan mijn stenen hebben, tenzij ik ze verkoop en de gehele opbrengst doneer aan giro 555 voor vluchtelingennoodhulp (op verzoek van stichting vluchteling niet meer naar giro 999, zoals eerst aangekondigd) – hetgeen ik de komende tijd ga doen.

Toevoeging 8 maart 2022: Ik heb het eerste opgehaalde bedrag van €194 gedoneerd: bij iedere volgende steen die je koopt, kan je het aankoopbedrag rechtstreeks zelf doneren via deze pagina: ‘steun en steen voor Oekraïne’ van giro 555. Zodra ik zie dat het afgesproken bedrag is bijgeschreven, is de steen voor jou!

HOE WERKT HET?

Onderstaande stenen worden aangeboden voor een minimale biedprijs. Nadat het eerste bod is gekomen, blijft de steen ongeveer 24-36 uur* beschikbaar om anderen kans te geven te bieden. Is er geen hoger bod gekomen, dan is de steen voor jou! Om overzicht te houden en het bieden te vergemakkelijken, bied ik de Oekraïnestenen aan via marktplaats. Klik hieronder op de foto om bij de betreffende steen te komen. Mocht je op marktplaats geregistreerd staan onder een pseudoniem/nickname, geef dat dan even aan wie je bent in een privébericht op marktplaats. Mocht je geen marktplaats-lidmaatschap hebben of willen, mail me dan om een bod te plaatsen.

Ik bied stenen in verschillende thema’s aan, maar wel in het teken van Oekraïne. Ik zal het aanbod regelmatig vernieuwen. De actie loopt t/m eind maart 2022.

*) aangezien ik op het moment vrij druk bezet ben, kan ik geen strikte sluitingsdatum hanteren voor het bieden.

LAATSTE STENEN VAN DE OEKRAÏNE-ACTIE

RESULTAAT TOT NU TOE

Het bedrag voor giro 555 loopt inmiddels al flink op en het einde is nog niet in zicht. Ik ben ontzettend blij met jullie enthousiasme om de stenen te kopen. Onderstaande stenen zijn inmiddels verkocht, dat maakt dat de teller staat op:

€500 voor giro 555

Bieders, kopers en sponsor
bedankt voor jullie steun!

Deze actie wordt gesponsord door Schatmakertjes.nl.