Opruimingsactie

De afgelopen maanden heb ik mooie stenen in diverse soorten en maten aangeschaft. Deze nemen de nodige ruimte in beslag. De Santorinistenen zijn echter het meest populair bij bestellingen, waardoor mijn verzameling beach pebbles een beetje ligt te ‘verstoffen’. Tijd voor een opruimingsactie speciaal voor mijn volgers op sociale media!

Flinke korting op de ronde rivierstenen

Van woensdag 19 april 2023 t/m dinsdag 25 april 2023 kun je door mij een ronde riviersteen/beach pebble laten beschilderen met 25% korting. Dit geldt voor alle maten. Kijk voor de prijzen op mijn tarievenpagina (hier gaat de korting dus nog van af). Je krijgt de korting door op het bestelformulier de code LENTE25% in te vullen, de korting wordt op de factuur verrekend.

voorbeeld van beach pebble
Voorbeeld van een beschilderde beach pebble

Voorwaarden:
1. De korting geldt alleen voor de ronde rivierstenen/beach pebbles, dus niet als je een eigen steen hebt of een Santorinisteen wilt.
2. Deze opruimingsactie geldt alleen voor beachpebble-bestellingen gedaan op en tussen woensdag 19 april en 25 april 2023 en mét de kortingscode LENTE25%, vergeet deze dus niet in te vullen.
3. Wegens drukte zijn spoedopdrachten voor deze actie niet mogelijk en bij grote belangstelling kan de wachttijd oplopen.
4. Ik heb niet van alle maten evenveel op voorraad, dus: op=op.
5. Verzenden is mogelijk, maar houd rekening met hoge verzendkosten buiten Nederland.