STENEN BESTELLEN PER 1 JANUARI 2022

Een voorbeeld van handbeschilderde stenen.
Een voorbeeld uit de HappyStones-collectie

Naast Happy Stones, die door Houten en omstreken (of verder) mogen zwerven, maak ik ook gepersonaliseerde stenen. Om cadeau te geven, of gewoon voor jezelf. Deze stenen maak aan de hand van een door jou aangeleverde afbeelding en eventueel tekst naar wens. Denk aan een idool, een mooi vakantiekiekje, een dierbare of je geliefde huisdier.

Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je jouw steen ontworpen wilt hebben. Ik gebruik standaard gewassen beach pebbles.

Gewone sierstenen

Voorheen verkocht ik ook gewone sierstenen, die bedoeld zijn als sierstenen voor in tuin of plantenbak. Deze stenen zijn wat ruwer en onregelmatig van vorm. Sommige mensen geven, vanwege de natuurlijke uitstraling, hier de voorkeur aan. Maar ik verkocht in 2021 in 90% van de gevallen de beach pebbles. Deze gladde strandkeien geven ook veruit het mooiste resultaat. Om die reden heb ik besloten om geen nieuwe gewone sierstenen meer in te kopen.

Het restant (alleen nog maat SMALL en MEDIUM – let op: deze maten wijken af van de oude maat A en B) maak ik nog wel op. Wil je een gewone steen? Geef dit dan aan bij je bestelling. Je krijgt vanwege de beperkte keuze een korting van €2,50 per steen, zolang de voorraad strekt.

Santorinistenen

Santorini-stenen

Er zijn ook in 2022 (tijdelijk) geslepen, platte Santorinistenen te bestellen. Ik heb een beperkte voorraad in verschillende afmetingen. De stenen, uit Griekenland afkomstig, hebben als voordeel dat ze zo vlak en wit zijn als een vel papier, wat optimaal schilderresultaat geeft. Het effect van kunst op een natuurproduct is bij deze stenen iets minder groot. Wil je deze? Geef dat dan aan in je bestelling en ik kijk wat ik op voorraad heb.

Eigen steen of afwijkend formaat

Yara de hond vond haar eigen steen om te laten beschilderen

Je kunt ook zelf een steen aanleveren, bijvoorbeeld omdat je er een speciale herinnering aan hebt. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een afwijkend formaat, dan wordt het een door mij gevonden steen, die zo goed mogelijk aan je wensen voldoet. Je krijgt bij het aanleveren van een eigen steen €2,50 korting op de totaalprijs.

WAT KOSTEN HANDBESCHILDERDE STENEN?

De stenen zijn een natuurproduct, daarom kan ik geen exact formaat geven. De prijzen variëren zoals de stenen variëren. Om het gemakkelijk te maken heb ik ze in vier categorieën ingedeeld. Voor de maat hanteer ik de langste zijde. Soms is een steen bijvoorbeeld heel lang, maar wel heel smal, daar pas ik de prijs op aan.

LET OP: dit zijn andere maten dan in 2021!

Maat SMALL: ca. 3-4cm – 10 euro
Maat MEDIUM:
ca. 5-7 cm – 15 euro
Maat LARGE:
ca. 8-10 cm – 20 euro
Maat EXTRA LARGE:
ca. 11-12 cm – 25 euro (beperkte voorraad)

Heb je zelf een steen, of kies je voor een gewone steen (beperkte voorraad), dan betaal je €2,50 minder.

Er is een wachtlijst. Bij spoedklussen betaal je 25% meer.

De tarieven zijn exclusief verzendkosten. Je kunt ook zelf afhalen.

JA, IK WIL EEN PERSOONLIJKE STEEN

Heb je interesse? Mail dan de volgende gegevens naar mij:

  1. Het formaat en de soort (santorini of beach pebble) steen. Wil je groter, kleiner of heb je zelf een steen, geef dat dan aan in de mail.
  2. De achtergrondkleur (kan blank blijven en alle kleuren zijn mogelijk, ook zilver of goud).
  3. Wat je erop afgebeeld wilt hebben (al dan niet met voorbeeldfoto).
  4. Eventuele korte tekst op de voorkant (bijvoorbeeld een naam of ‘sterkte’, ‘bedankt’, ‘hoera geslaagd/ een jongen/ een meisje’ etc.)
  5. Eventuele tekst op de achterkant (bijvoorbeeld een nagedachtenis, een kort gedichtje, een bedankje etc.)
  6. Standaard wordt de steen beschilderd met verfstiften. Tegen meerprijs (5 euro per half uur dat ik meer kwijt ben – reken op gemiddeld ca. twee uur/20 euro extra) is acrylverf mogelijk. Dit is gedetailleerder/natuurlijker dan met stiften, met name geschikt voor landschappen/vakantiekiekjes op steen. Kijk voor voorbeelden in de galerij van de Happy Stones of bij de voltooide opdrachten. Wil je dit? Geef dat dan aan.
  7. Welke lak je wilt: mat of glans.

Ik ga voor jou aan de slag, zodra ik alle gegevens compleet heb. In de meeste gevallen zal ik de steen binnen een werkdag na aanvang klaar hebben.

Let op: er is momenteel een wachttijd van ca. 3 weken!

spoedklussen tegen meerprijs mogelijk