WAT VINDEN ANDEREN?

Hieronder vind je diverse referenties en reviews. Zowel over mijn diensten als tekstschrijver/copywriter als het voltooide teken- en schilderwerk.

Logo Samen Duurzaam Nieuwegein

“We ervaren de vlotte pen van Yukiko als heel waardevol. Ze weet door woordkeus en vormgeving onze activiteiten goed en op tijd onder de aandacht te brengen. Zowel via Samen Duurzaam Nieuwegein als het VrijwilligersHuis Nieuwegein presenteert ze goede inwonerinitiatieven. Ze is betrouwbaar, open en plezierig in contacten.”

Henk van der Honing Voorzitter Samen Duurzaam Nieuwegein Nieuwegein

Ik heb al diverse stenen door Yukiko mogen laten maken o.a. Van mijn 16 jarige overleden ragdoll . Wat een prachtige herinnering heb ik nu van haar . De blik in haar ogen is zo mooi gevangen . Ook heb ik stenen van mijn favoriete artiesten waar ik heel blij mee ben . Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen. Haar werk is bijzonder .

Petra Terbruggen Nieuwegein

"Hoi, ik ben er zo blij mee, hij is zo mooi nog mooier als ik verwacht had! Heel erg bedankt en ik ga zeker reclame voor je maken!"

Ineke Hank

Ik heb al meerdere stenen besteld bij Yukiko, zowel voor mezelf als kado gedaan met portretten van dierbaren.

Ze zijn prachtig en zo mooi gelijkend, Yukiko weet zo de emotie en uitdrukking te raken in een treffende gelijkenis.

Michèle Hamel

"Echt super bedankt voor de prachtige tekening van Mylo! Ben er ontzettend blij mee 🤍 Van mij krijg je 5 sterren!"

Melissa Scholing

Robin Boekhout

"Ik werk al vele jaren met Yukiko en dit bevalt erg goed. Yukiko werkt zelfstandig en ze heeft weinig input nodig om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast vind ik haar op het persoonlijke vlak erg prettig in de omgang. Naast het schrijven van teksten is ze ook erg goed in tekenen maar daar heb ik tot op heden nog geen ervaringen mee. Ik raad iedereen die op zoek is naar communicatieve en informatieve teksten dan ook Yukiko aan."

Robin Boekhout Oprichter Boekhout Bedrijfsvloeren | https://www.boekhoutvloeren.nl/ Nieuwegein

Mixed Media albumhoes voor de band Portulan

"Wij hebben Yukiko benaderd voor het maken van een albumhoes. We hebben Yukiko hierin volledig de vrije hand gegeven. Ze heeft vervolgens een hoes gemaakt op basis van de teksten van de liedjes. Het resultaat is een kleurrijk geheel geworden waarin diverse elementen van de liedjes terug te vinden zijn. Creatief, origineel en bovendien mooi. We zijn er erg blij mee."

Portulan Jens, Thomas en Arno Utrecht

De tekening van onze poes Suki is zo ontzettend mooi geworden, zo gedetailleerd! Precies zoals we haar willen herinneren. Heel waardevol. Ook leuk om iemand cadeau te geven lijkt me, dus dit ga ik zeker een keer doen!

Roos Nieuwegein

Nathalie Groenveld

“Voordat ik een tekening kreeg van mijn hond Max had ik nog nooit gehoord van deze kunstvorm. Het is ongelofelijk dat je door de vele patronen toch zo duidelijk de kenmerken van de hond erin ziet. Het is niet een hond, het is echt mijn hond! Inmiddels heeft Yukiko ook onze andere hond vereeuwigd!”

Nathalie Groenveld

Als fervent muziekliefhebber ben ik helemaal verliefd op de happystones uit de You Rock-reeks! Ik heb al heel wat van deze prachtige kunstwerkjes mogen vinden, maar ik heb er ook al een paar in opdracht laten maken voor collega’s die afscheid namen. Je kunt het helemaal aan Yukiko overlaten om er een mooi, origineel cadeautje van te maken. De prijs-kwaliteit-verhouding is meer dan goed, elke keer weer superblij met elke steen!

Niek Wolters Nieuwegein

Yukiko heeft me geholpen met de eindredactie van mijn nieuwe bier-scheurkalender. Dat deed ze adequaat, proactief en ruimschoots binnen de afgesproken deadline. Kortom: professioneel. Samenwerking die wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar is.

Frits Dunnink https://www.bierschrijver.nl Tilburg

Ik laat graag mijn stenen bij je maken
Je bent onwijs goed en zeker een aanrader
En de stenen zijn super gaaf als ze af zijn 😍

Dayenne Hooijmans Nieuwegein

Huwelijkscadeau

Als huwelijkscadeau voor mijn schoonzusje bestelde ik een steen van en voor het aanstaande bruidspaar bij yukiko.nl
Het resultaat was boven verwachting en het cadeau is met blijdschap en bewondering in ontvangst genomen bij een intiem feestje voorafgaand de grote dag.

Joyce Durksz Apeldoorn

Bianca Spaan

"Onlangs heeft Yukiko voor mij een foto van een hond nagetekend via zentangle, hetgeen heeft geresulteerd in een supergave tekening (en dus cadeau in dit geval).
Je ziet de liefde en aandacht die zij in haar werk stopt duidelijk terug in het eindresultaat. Zo veel details, je ziet elke keer weer iets anders. Uren kijkplezier dus!"

Bianca Spaan Wijk bij Duurstede

"Yukiko heeft me jaren terug voorzien van hele scherpe teksten voor mijn website welke me echt bijgebleven zijn. Dus toen ik ook voor mijn huidige bedrijf een nieuw verhaal moest vormgeven wist ik gelijk waar ik naartoe moest! Wederom een erg mooie, persoonlijke en pakkende tekst gerealiseerd. Je bent een topper!"

Sander van Haasteren Restauranteigenaar | https://restaurantpieterman.nl/ Volendam

EEN REVIEW INSTUREN

Een persoonlijke beoordeling insturen kan onder andere via mail (blauwe knop), als ik alle gegevens van jouw review binnen heb, dan plaats ik het op deze pagina. Ik heb hiervoor nodig:

  1. Een foto welke je gebruikt als profielfoto en de naam die bij de publicatie mag.
  2. Jouw mening over het product of de dienst, in maximaal vijf regels.
  3. Het aantal beoordelingssterren van 1 – 5 sterren.
  4. Optioneel: je woonplaats, je bedrijfsfunctie, je website.

DISCLAIMER: Ik verwerk en plaats alle beoordelingen zoals ze bij mij binnenkomen via app of mail, tenzij de betreffende tekst niets heeft te maken met het gekochte product of de afgenomen dienst. Ik wijzig niets aan de inhoud, ongeacht de aard van de inhoud (positief of negatief). Een review is volledig op vrijwillige basis en ik betaal niet voor goede feedback. Deze ‘disclaimer’ is verplicht vanaf 28 mei 2022.