Nathalie Groenveld

“Voordat ik een tekening kreeg van mijn hond Max had ik nog nooit gehoord van deze kunstvorm. Het is ongelofelijk dat je door de vele patronen toch zo duidelijk de kenmerken van de hond erin ziet. Het is niet een hond, het is echt mijn hond! Inmiddels heeft Yukiko ook onze andere hond vereeuwigd!”

Nathalie Groenveld

Mixed Media albumhoes voor de band Portulan

"Wij hebben Yukiko benaderd voor het maken van een albumhoes. We hebben Yukiko hierin volledig de vrije hand gegeven. Ze heeft vervolgens een hoes gemaakt op basis van de teksten van de liedjes. Het resultaat is een kleurrijk geheel geworden waarin diverse elementen van de liedjes terug te vinden zijn. Creatief, origineel en bovendien mooi. We zijn er erg blij mee."

Portulan Jens, Thomas en Arno Utrecht

Logo Samen Duurzaam Nieuwegein

“We ervaren de vlotte pen van Yukiko als heel waardevol. Ze weet door woordkeus en vormgeving onze activiteiten goed en op tijd onder de aandacht te brengen. Zowel via Samen Duurzaam Nieuwegein als het VrijwilligersHuis Nieuwegein presenteert ze goede inwonerinitiatieven. Ze is betrouwbaar, open en plezierig in contacten.”

Henk van der Honing Voorzitter Samen Duurzaam Nieuwegein Nieuwegein

Bianca Spaan

"Onlangs heeft Yukiko voor mij een foto van een hond nagetekend via zentangle, hetgeen heeft geresulteerd in een supergave tekening (en dus cadeau in dit geval).
Je ziet de liefde en aandacht die zij in haar werk stopt duidelijk terug in het eindresultaat. Zo veel details, je ziet elke keer weer iets anders. Uren kijkplezier dus!"

Bianca Spaan

Robin Boekhout

‘’Ik werk al vele jaren met Yukiko en dit bevalt erg goed. Yukiko werkt zelfstandig en ze heeft weinig input nodig om tot een goed resultaat te komen. Daarnaast vind ik haar op het persoonlijke vlak erg prettig in de omgang. Naast het schrijven van teksten is ze ook erg goed in tekenen maar daar heb ik tot op heden nog geen ervaringen mee. Ik raad iedereen die op zoek is naar communicatieve en informatieve teksten dan ook Yukiko aan.’’

Robin Boekhout Oprichter Boekhout Bedrijfsvloeren Nieuwegein